Beste Snoeischaar 2023 (Beste Test Aankoop)

Laatste wijziging op december,2022 door Oscar

4.5 op 5 is tevreden

Ben je op zoek naar de beste snoeischaar dan ben je hier aan het juiste adres. Snoeien is een klus die bijna elk seizoen voorkomt. Elke plant moet op een ander moment gesnoeid worden en voor een grote tuin heb je zeker een snoeischaar nodig. Zo zijn de meeste snoeischaren gemaakt voor een bepaalde dikte van takken, dus soms heb je voor verschillende planten een andere schaar nodig. Ieder jaar verschijnen er een groot aantal snoeischaren op de markt wat het niet makkelijker maakt om te kiezen. Wat is nu de beste snoeischaar voor jouw tuin? We hebben een selectie voor jou gemaakt van de beste snoeischaren met daarin verschillende opties en prijsklassen. 

Beste Snoeischaar 2023

2. Beste Grip Snoeischaar 
Jarilo Luxe Comfort Plus

Algemene Score: 4.5/5

3. Beste Elektrische Snoeischaar 
Bosch EasyPrune

Algemene Score: 4/5

4. Beste Scherpe Snoeischaar
WOLF-Garten Premium Plus

Algemene Score: 4.5/5

5. Beste Grote Handen Snoeischaar
Felco Snoeischaar Nr. 5

Algemene Score: 4/5

Beste Prijs Kwaliteit Snoeischaar

1

De Gardena Classic snoeischaar maakt deel uit van een nieuwe serie, die zich kenmerkt door een nog betere kwaliteit. De Gardena Classic snoeischaren hebben een zachte, antisliplaag op de ergonomische handgrepen voor een comfortabele bediening. Dankzij de aangepaste geometrie is de schaar geschikt voor zowel grote als kleine handen. Op deze snoeischaren zit 25 jaar garantie!

Pluspuntjes

 • Met veiligheidsvergrendeling  
 • Heeft een precieze en schone snit
 • Garantie van 25 jaar 
 • Eenvoudig in gebruik

Minpuntjes

 • Niet geschikt voor takken dikker dan 20 mm 
 • Niet elektrisch
 • Niet telescopisch
 • Is wat klein

Beste Snoeischaar

De Gardena Classic B/S Bypass is niet voor niets gekozen tot de beste koop want hij beschikt namelijk over een aantal unieke kenmerken waaronder de ergonomische handgreep, is geschikt voor zowel kleine als grote handen en er zit maar liefst 25 jaar garantie op de snoeischaar. 

De snoeischaar heeft een extra smalle kop voor nauwkeurig snoeien. De grip is van glasvezel, waardoor de schaar extra licht van gewicht is en langer meegaat. Dankzij twee verschillende greepposities is de schaar geschikt voor zowel krachtig als snel snoeien. De schaar kan altijd veilig worden opgeborgen dankzij het slot aan de bovenzijde van de schaar. Ergonomische handgreep met softgrip en anti kleef coating. 

Bekijk de prijzen.

Goedkope Snoeischaar

Naast dat dit de beste snoeischaar is is hij ook nog eens niet duur. Dit product heeft een zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding in vergelijking met andere snoeischaren. 

Comfortabele bediening door ergonomische handgreep met antisliplaag. "Beste Prijs Kwaliteit

Koop Nu Bij:

bol.com      Blokker

Beste Grip Snoeischaar

2

Wilt je dit najaar en komend voorjaar genieten van je prachtige tuin? Door regelmatig bomen, planten en struiken te snoeien, krijg je een bloeiende en goed onderhouden tuin. Met deze hoogwaardige Jarilo Silver snoeischaar snoei je eenvoudig dunne en dikke takken af. Vandaar ons motto: "Snoeien is groeien en bloeien".

Pluspuntjes

 • Knipt 2-30 mm dikke levende en dode takken
 • Scherpe SK5 carbon staal bladen 
 • Ingebouwde veer
 • Anti-plak PTFE Teflon coating

Minpuntjes

 • Geen handleiding 
 • Niet telescopisch
 • Niet elektrisch
 • Wat duurder

Goede Snoeischaar

Deze snoeischaar heeft een grotere opening zodat je de dikkere takken in je tuin gemakkelijk kunt snoeien. Levende en oude takken, struiken en andere gewassen snoei je eenvoudig met deze snoeischaar. Dankzij het gebruik van hoogwaardige componenten heeft de schaar een lange levensduur. 

Bekijk de prijzen.

De snoeischaar is voorzien van scherpe messen die hout met grote precisie snoeien. Dit maakt de wond netter en geneest gemakkelijker. Dit is veel beter, wat tot uiting komt in sneller herstel van bomen, planten of struiken.

Snoeischaar met grote opening, geschikt voor dikkere takken!

Koop Nu Bij:

Beste Elektrische Snoeischaar

3

Power Assist-technologie knipt moeiteloos takken tot 25 mm dik, waardoor de hand minder wordt belast dan bij een normale snoeischaar. Zodra weerstand wordt gevoeld, wordt krachtondersteuning geactiveerd. De batterij van 3,6 V gaat lang mee en biedt tot 450 knipbeurten met één keer opladen voor flexibele, snoerloze mobiliteit om overal in de tuin te snoeien.

Pluspuntjes

 • Power Assist Technology 
 • Eenvoudig opladen met een micro-USB-oplaadkabel
 • Zuiver snoeien om een gezonde groei te bevorderen
 • Handig in gebruik

Minpuntjes

 • Wat aan de grote kant
 • Is geen onderdeel van een accu platform
 • Beetje prijzig
 • Niet voor kleine handen

Snoeischaar met vermogensondersteuning

De snoeischaar is voorzien van vermogensondersteuning waardoor de hand minder wordt belast. Ook heeft de snoeischaar een bypass-snijsysteem waarbij twee hoogwaardige roestvrijstalen messen tegen elkaar schuiven, bevordert een gezonde plantengroei. Geniet van een gladde knipbeurt zonder de schaar daarbij te stoppen of te verplaatsen.

Bekijk de prijzen.

Snijd en snoei eenvoudig stengels en takken tot 25 mm met Power Assist-technologie. Bij weerstand biedt de Power Assist-technologie automatisch ondersteuning. Snoerloze mobiliteit met 3,6 V-accu voor tot wel 450 zaagbeurten op één lading. Bevordert een gezonde snoei van planten door netjes door twijgen en dikke takken te snijden. Eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken als handsnoeier

Geschikt om dikkere takken te snoeien door de Power Assist-technologie. 

Koop Nu Bij:

Beste Scherpe Snoeischaar

4

De WOLF-Garten snoeischaar "Premium Plus" RS 4000 is een snoeischaar met aambeeld-snoeitechnologie die is ontworpen om alle snoei klussen snel en gemakkelijk uit te voeren. Een bijzonder voordeel is de positionering van de snijkop in een hoek van 30°,en verhinderd zo het onaangename overstrekken van de pols. 

Pluspuntjes

 • Aambeeld snoeitechniek 
 • Eenhandsvergrendeling
 • Links- en rechtshandige gebruikers
 • Messen met anti-kleeflaag

Minpuntjes

 • Snijsnede iets grover 
 • Veel plastic
 • Iets duurder
 • Niet telescopisch

Snoeischaar voor zowel links als rechtshandige te gebruiken

Deze snoeischaar kan worden gebruikt door zowel linkshandige als rechtshandige gebruikers met grote handen. De messen zijn speciaal geslepen en hebben een hostaflon anti-aanbaklaag voor permanent gebruik. De bladspanning kan nauwkeurig worden afgesteld en het blad en het aambeeld zijn vervangbaar. 

Bekijk de prijzen.

De antislip zachte inzet aan de bovenkant voorkomt dat je handen wegglijden en verdeelt de kracht op de juiste manier. Er is op de snoeischaar een rustpunt voor de duim. De maximale tak dikte voor het snoeien is 25 mm.

Voorzien van antislip zachte inzet en voorkomt het wegglijden van je handen. 

Koop Nu Bij:

Beste Grote Handen Snoeischaar

5

De Felco 5 heeft een stevige stalen handgreep. Het boven- en ondermes zijn gemaakt van hoogwaardig gehard staal voor nauwkeurige en scherpe sneden. Prestaties basismodel - 25 mm/1" maximale snijopening

Pluspuntjes

 • Duurzam 
 • Sterk
 • Handig in gebruik
 • Goed scherp

Minpuntjes

 • Veer geeft wat weerspanning
 • Simpel
 • Wat duurder
 • Niet elektrisch

Snoeischaar waarvan alle onderdelen vervangen kunnen worden

Alle onderdelen van deze snoeischaar zijn vervangbaar. De incisie is gemakkelijk te vormen. De handen worden beschermd door een antisliplaag. De kwaliteit en stevigheid van deze snoeischaar valt direct op. Het mes en het tegenmes van de snoeischaar vormen samen een hoogwaardige stalen constructie met krachtige precisie die grote takken aankan en zorgt voor een snelle, zuivere snede. De unieke taps toelopende snijkop zorgt voor een grotere dekking tussen takken voor een veilige doelvangst tijdens het snoeien. De snoeischaar is perfect voor als je grote handen hebt en alle soorten snoeiwerk wilt kunnen doen. 

Bekijk de prijzen.

Conclusie Felco Snoeischaar

Laat je niet misleiden door het eenvoudigere, meer verfijnde silhouet van deze snoeischaar, want er zijn geen basisprincipes voor dit gereedschap. Wanneer nauwkeurig snoeien van essentieel belang is, biedt de zware stalen handgreep van de snoeischaar de benodigde kracht, terwijl de taps toelopende snijkop je alle hulp geeft die je nodig hebt om effectief tussen takken te reiken.

Deze snoeischaar is eenvoudig maar heeft een zeer verfijnd profiel.

Koop Nu Bij:

Waarop vergelijken wij Snoeischaren

Het is helaas niet mogelijk om alle snoeischaren te testen omdat er super veel te koop zijn. We hebben daarom een lijst met criterium opgesteld. In de test hebben we de snoeischaar opgenomen die aan de volgende criterium voldoet. In onze selectie hebben we de onderstaande criterium gebruikt:


Geschikt voor diameter tak

Een goede snoeischaar moet aan een aantal eisen voldoen. Het is ten eerste erg belangrijk dat het mes van de snoeischaar scherp is. Het zal namelijk veel moeilijker zijn om dikke takken te knippen als het mes bot is. Een goede dikte van het mes is daarnaast ook belangrijk. Belangrijk is dat het mes niet te dik is, maar als het te dun is kan het eenvoudig afbreken. Het is dus aan te raden om alvorens je een snoeischaar gaat kopen goed te kijken voor welke diameter deze geschikt is. 

Elektrische Snoeischaar

Er bestaat ook een elektrische snoeischaar. Dit is ideaal voor als je bijvoorbeeld bij intensief snoeien snel pijn krijgt of zwakke handen hebt. Je kunt met een elektrische snoeischaar comfortabel en eenvoudig snoeien zonder weinig inspanning van je handen. De laatsen jaren zijn elektrische snoeischaren steeds populairder geworden, mede door de steeds betere en grotere accu's. 

Snoeischaren vergelijken


Product

Diameter Tak

Gewicht

Elektrisch

Gardena Classic B_S Bypass

GARDENA Classic B/S Bypass
Beste Prijs Kwaliteit Snoeischaar

20 mm

191 Gram

Nee

Jarilo Luxe Comfort Plus

Jarilo Luxe Comfort Plus
Beste Grip Snoeischaar

30 mm

265 Gram

Nee

Bosch EasyPrune

Bosch EasyPrune
Beste Elektrische Snoeischaar

25 mm

833 Gram

Ja

WOLF-Garten Premium Plus

WOLF-Garten Premium Plus RS 4000
Beste Scherpe Snoeischaar

25 mm

264 Gram

Nee

Felco Snoeischaar Nr. 5

Felco Snoeischaar Nr. 5
Beste Grote Handen Snoeischaar

25 mm

355 Gram

Nee

Dit moet je weten voordat je een snoeischaar koopt

Waar moet je op letten bij het kopen van een goede snoeischaar? Niet elke snoeischaar is immers even goed en de kwaliteit verschilt sterk tussen de snoeischaren. Als je op zoek bent naar een goede snoeischaar, zijn er enkele basisregels waar je zeker op moet letten. Hieronder vind je uitleg over wat je moet weten voordat je een snoeischaar koopt. Natuurlijk speelt prijs/prestatie ook een rol. Zeker als je maar een paar planten of struiken hebt die het hele jaar door gesnoeid moeten worden. Het is dan zeker niet nodig om de Rolls-Royce te kiezen onder de snoeischaren. 

Snoeitechniek

Welke snoeitechniek is er bij een snoeischaar: bypass-technologie en aambeeld technologie Een snoeischaar die werkt volgens het bypass-principe, schuiven de mesjes naast elkaar, waardoor je een scherpe en dunne snede krijgt. Je kunt het vergelijken met een schaar waarmee je papier knipt. Deze apparaten zijn geschikt voor het snoeien van jonge bomen, zowel hardhout als zachthout. Hout kan ook dik of dun zijn.

Aambeeld technologie is iets anders. Je hebt ook een mes en je drukt het handvat naar beneden op het aambeeld. Het voordeel van dit soort snoeischaren is dat ze optimaal profiteren van de hefboomwerking. Het aambeeld zorgt voor tegendruk, waardoor het makkelijker wordt om door dikke takken te knippen zonder het risico dat de schaar verdraait. Het nadeel is dat het maatwerk niet erg mooi is. Bij jonge bomen kun je houtbeschadiging of verontreiniging veroorzaken. Daarom zijn snoeischaren met deze snoeitechniek vooral geschikt voor dikke takken of voor het wegsnoeien van dood hout.

snoeitechniek

snoeitechniek

Type handgreep

Het type handgreep op de snoeischaar mag niet worden onderschat. Met snoeiklussen in een middelgrote tuin ben je al snel uren bezig. Voortdurend in het handvat knijpen kan kramp aan de handen veroorzaken of de snoeischaar ongemakkelijk maken. Als gevolg hiervan ben je mogelijk niet nauwkeurig in je werk of geniet je helemaal niet van jouw hobby. Zorg er dus voor dat de handgreep bedekt is met softgrip rubber, zoals bij Gardena snoeischaren. In plaats van een zacht griprubber gebruikt Felco een ander zacht aanvoelend plastic. Een nadeel van rubber met zachte grip is dat het vies kan worden en dat er aarde of boomsap aan kan blijven kleven. Dit vuil moet u zeker regelmatig verwijderen. Het handvat sluit goed aan op de vorm van je hand, maar dit kan ook een nadeel zijn als je kleine of grote handen hebt.

Veiligheidsvergrendeling

De veiligheidsvergrendeling is zeker een belangrijk punt om op te letten. Zeker wanneer er kleine kinderen in de buurt zijn is het belangrijk dat de snoeibladen van de snoeischaar niet open en bloot liggen. Het is al een stuk moeilijker voor kinderen om zich te verwonden wanneer eer een veiligheidsvergrendeling op de snoeischaar zit. We raden altijd aan om te kiezen voor een snoeischaar met veiligheidsvergrendeling om deze veilig op te kunnen bergen. 

Garantie Snoeischaar

Alvorens je een snoeischaar gaat kopen is het ook verstandig om te kijken hoe lang er garantie op een product zit. De bekende merken snoeischaren geven over het algemeen wat langere garantie op de producten. Zeker wanneer je de snoeischaar veel en intensief gaat gebruiken en wanneer het product wat duurder geprijsd is is de garantieperiode zeker iets om te bekijken. 

Vragen die je moet stellen voordat je een snoeischaar koopt

Een snoeischaar is eigenlijk een klein model tuinschaar en is bedoeld voor allerlei klussen, zoals het snoeien van kleinere takken van bomen en struiken. Er zijn heel veel verschillende snoeischaren te verkrijgen. Kies je voor een snoeischaar die geschikt is voor links of rechtshandige of heb je er liever eentje die voor beide geschikt is. Heb je grote, of juist kleine handen, weinig kracht in je handen dan zijn er modellen die speciaal voor geschikt zijn. Kortom, er is keus genoeg als het om snoeischaren gaat. Bij het kiezen van een snoeischaar, stel je jezelf de volgende vragen:


 • Welke snoei techniek heeft je voorkeur
 • Wat is de grootte van de tuin
 • Hoe goed is de grip
 • Wat ga je knippen

Telescopisch snoeischaar

Telescopische snoeischaren zijn snoeischaren die zijn ontworpen om in de lengte uit te schuiven. Hierdoor kunnen gebruikers hoge boomtakken en andere moeilijk bereikbare plaatsen bereiken zonder ladders of opstapjes te hoeven beklimmen. Ze zijn er in veel verschillende maten. 
Er zijn twee soorten telescopische snoeischaren, de ene heeft een vaste lengte en de andere is verstelbaar. Het type met vaste lengte komt vaker voor omdat het gemakkelijker te gebruiken is dan het type met verstelbare lengte. Het heeft ook een beter snijvermogen omdat er geen bewegende onderdelen zijn die na verloop van tijd kapot kunnen gaan of vast komen te zitten wanneer je ze het meest nodig hebt.

Telescopisch snoeischaar

Telescopisch snoeischaar

Beste snoeischaar test aankoop

Je kan niet zonder een snoeischaar wanneer je een tuin hebt. Met de beste snoeischaar test aankoop kun je eenvoudig takken, takjes en planten snoeien. Je kunt zo voorkomen dat planten elkaar of de stoep overwoekeren. Je houd je tuin netjes en snoeien doet bloeien met de beste snoeischaar test aankoop. De beste snoeischaar test aankoop is de De Gardena Classic B/S Bypass. Deze snoeischaar heeft een zachte, antisliplaag op de ergonomische handgrepen voor een zeer comfortabele bediening.

Beste snoeischaar consumentenbond

De beste snoeischaar consumentenbond is de Felco 2. Met recht is deze snoeischaar een design icoon. Vanaf 1948 wordt deze snoeischaar al gemaakt en is van veel tuiniers na 74 jaar nog steeds een grote favoriet. Felco 2 is van hoogwaardige materialen gemaakt. Mogelijk moet je een keertje onderdelen vervangen of het mes laten vervangen of slijpen, maar je kunt verwachten dat het een leven lang meegaat. 

Beste snoeischaar consumentenbond

Beste snoeischaar consumentenbond

Bekende Merken en Winkels

Er zijn snoeischaren verkrijgbaar van verschillende bekende merken. Ook zijn ze in verschillende kleuren, modellen en uitvoeringen te koop. Snoeischaren zijn zowel online als in verschillende fysieke winkels te vinden. Uit vele onderzoeken is gebleken dat een goede snoeischaar zeer handig is tijdens het klussen in de tuin en is hierom ook enorm populair onder de tuiniers. Er zijn snoeischaren te koop van onder andere de bekende merken Gardena, Felco, Wolf Garten, Makita en Fiskar. 


Gardena snoeischaar

Een Gardena snoeischaar is een goede keuze voor het snoeien van bloemen, takken en struiken. De ergonomische handgreep met softgrip-onderdelen en het lichtgewicht product maken al je tuin snoeiwerk gemakkelijker, comfortabeler en veiliger. Gardena heeft een reeks verschillende snoeischaren, het ideale gereedschap voor zowel beginners tot professionele gebruikers.

Gardena snoeischaren zijn gemaakt met sterke en duurzame messen voor optimale snoei prestaties. De Gardena snoeischaar is gemaakt van hoogwaardige materialen en uitgerust met innovatieve functies voor gemakkelijke en nauwkeurige knipresultaten.

Felco snoeischaar

Er is met verschillende aspecten rekening gehouden bij het bedenken van het ontwerpen van de Felco snoeischaar. De designs van een Felco snoeischaar is daardoor ergonomisch verantwoord. De scharen zijn voorzien van voorgevormde handgrepen, hierdoor liggen ze perfect in de hand. De handgrepen zijn daarnaast antislip. Hoe hard je ook kracht aan het zetten bent de schaar zal niet zomaar uit je handen glippen. De schokdempers van rubber zorgen ervoor dat de ergste schokken opgevangen worden, zodat het geen pijn aan je pols zal veroorzaken. Elke klus is met een Felco snoeischaar in een handomdraai geklaard. 

Snoeischaar action

Ben je op zoek naar een snoeischaar Action dan is deze daar zeker te koop. De snoeischaar action heeft een zachte handgreep voor comfortabel vasthouden. Je kan er bloemen en planten mee snoeien met een diameter van Ø 8 mm dik. De snoeischaar action is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Met de snoeischaar action houd je je bloemenperk netjes en hij is tevens ook zeer geschikt om uiteindes van een bos bloemen mee te knippen. 

Snoeischaar action

Snoeischaar van de action

Wolf garten snoeischaar

Geen enkele hobby tuinier ontkomt waarschijnlijk aan de aanschaf van een snoeischaar. Overal zijn immers uitgebloeide bloemen, een struik die jaarlijks gesnoeid moet worden of dode takken. WOLF-Garten biedt voor optimale snoei resultaten snoeischaren met aambeeld of papegaaienbek, elk voor verschillende toepassingen. Je vind bij Wolf garten verschillende modellen, van een voordelige universeel model schaar voor beginners tot de krachtige versie snoeischaar voor de echte professionals. 

Makita snoeischaar

De Makita snoeischaar is eigenlijk meer voor het zwaardere werk. De comfortabele en zeer stille Makita snoeischaar is ideaal voor het onderhoud van stadsparken en tuinen in woonwijken, scholen of ziekenhuizen of elke andere omgeving. Het ergonomisch accuharnas zorgt voor comfort tijdens het werk. Dit maakt hem licht van gewicht en makkelijk in gebruik. De snoeischaar is geschikt voor rechtshandig en linkshandig gebruik. In het holster berg je de schaar gemakkelijk op tijdens andere werkzaamheden.

Makita snoeischaar

Makita snoeischaar

Fiskars snoeischaar

Snoei centimeters dikke stelen en takken soepel met de Fiskars snoeischaren die aanvoelen als een natuurlijk verlengstuk van je hand. Regelmatig snoeien van vaste planten en fruitbomen, dode planten of lange, eigenzinnige takken van struiken met een snoeischaar bevordert de algehele gezondheid van je planten en zorgt ervoor dat jouw terras en tuin er goed uitzien. Om je te helpen door taaie stammen en takken te snoeien, beschikken de Fiskars snoeischaren over een reeks technologieën om je knipkracht te maximaliseren, evenals andere innovatieve functies die zijn ontworpen om de algehele prestaties en ergonomie te verbeteren.

Fiskars biedt drie productlijnen aan elke consument. Recreatieve gebruikers kunnen hun werk efficiënt en betaalbaar doen met de eersteklas Solid™-gereedschapslijn, terwijl professionele gebruikers kunnen genieten van de beste technologie, ergonomie en duurzaamheid met de eersteklas X Series™. Voor de middenklasse die op zoek is naar een robuust, betrouwbaar gereedschap voor dagelijks gebruik, bieden de Plus™-gereedschappen een reeks extra's die zijn ontworpen om hun ervaring te verbeteren.

Stihl snoeischaar

Wanneer de struiken en planten in je tuin ten einde lopen heb je gereedschap nodig waarop je kunt vertrouwen. De STIHL snoeischaar heeft alles wat je nodig hebt om effectief, nauwkeurig of extra plantvriendelijk te snoeien. Het maakt niet uit of je zelf je eigen plantmateriaal verzorgt of dat je een professional bent die gewassen, bouwhout of stadsparken verzorgt met de Stihl snoeischaar gaat het allemaal een stuk gemakkelijker. 

Snoeischaar gamma

Ben je op zoek naar een snoeischaar Gamma dan heb je daar een ruime keuze uit verschillende merken en modellen. Je vind bij de Gamma snoeischaren van onder andere de merken Gardena, Gamma eigen merk en Fiskars. Je hebt de keuze uit hand snoeischaren, telescopische modellen en ook voor elektrische snoeischaren kan je terecht bij de Gamma. Ze zijn eenvoudig online te bestellen maar ook in de winkel vind je bij de Gamma snoeischaren in de schappen. 

Welkoop snoeischaar

Verwelkte bloemen, dode takken, overgroeiende struiken geen tuin kan compleet zijn zonder snoeischaar. Bij Welkoop koop je alle snoeischaren die je nodig hebt. Je hebt kleine snoeischaren nodig om takjes en bloemen weg te knippen. Voor grotere klussen, zoals het snoeien van heggen, dikke takken of hoog snoeien, heb je een grovere tuinschaar nodig. Met snoeischaren van merken als Wolf-Garten, Fiskars, Stihl, Felco, Freund, Bahco en Stiga, vind je bij Welkoop diegene die goed bij jouw handen passen, perfect voor al jouw tuinwerk.

Snoeischaar lidl

Wanneer je op zoek bent naar een snoeischaar Lidl dan vind je daar een ruime keuze. In de online Lidl shop vind je veel verschillende modellen en merken snoeischaren. Zo verkopen ze er snoeischaren van de merken Gardena, Fiskars en Parkside. Online is er dus een ruime keuze en geregeld vind je in de filialen van Lidl ook snoeischaren in de schappen. Meestal wordt dit dan aangeven in de folder van de Lidl als deze te koop zijn in de filialen van deze winkel. 

Snoeischaar praxis

Een snoeischaar Praxis vind je zeker in het assortiment van deze winkel. Ze verkopen bij de Praxis snoeischaren van onder andere de merken Gardena, Wolf-Garten en Hendrik Jan. Je kan een snoeischaar Praxis online bestellen en thuis laten bezorgen maar ga je liever naar de winkel om de snoeischaar eerst in het echt te zien dan is dit ook zeker mogelijk. Je kan zelfs eenvoudig per filiaal de voorraad van een bepaald product bekijken zodat je niet voor niets naar de winkel gaat. 

Aanbevolen video's over een snoeischaar

Hieronder vind je video's over snoeischaren die je helpen om de juiste keuze te maken. Door de video's te bekijken krijg je een idee hoe een snoeischaar werkt en waarvoor je deze kunt gebruiken. 

Veelgestelde vragen over een snoeischaar

Welke Felco snoeischaar

Om erachter te komen welke Felco snoeischaar het beste bij je past, is het het beste om te weten hoe vaak je de schaar gebruikt, hoe intensief je hem gebruikt en wat je ermee wilt knippen. Als je een snoeischaar voor algemeen gebruik wilt die je  voor verschillende taken kunt gebruiken, is de Felco 2 perfect.

Wat is de beste snoeischaar

De beste snoeischaar is de Gardena Classic B/S Bypass. Door de geometrie die is aangepast is deze snoeischaar geschikt voor zowel kleine als grote handen. 

Hoe snoeischaar ontsmetten

Gebruik een staalborstel om plantenresten van de snoeischaar te verwijderen. Droog de snoeischaar af met een (oude) doek. Spray de snoeischaar in met desinfecterende spray. Zorg ervoor dat je beide bladen van de snoeischaar aan beide kanten besproeit.

Alle handige elektrische tandenborstel tips

Geschreven Door

De oprichter van bestekooptest.nl is Oscar. Hij heeft een jarenlange online achtergrond. Na heel wat jaren online actief bezig te zijn bezit hij inmiddels heel wat marketing en SEO kennis. Momenteel ligt zijn passie dan ook echt in het content marketing en SEO vakgebied.