Bestekooptest.nl / Beste Airfryer, Keuken & Koken / De beste airfryers volgens de Consumentenbond
Laatste wijzing op april,2023 door Sabrina

Beste airfryer consumentenbond: De beste airfryers van 2021

Ontdek de beste airfryers van 2021 volgens de consumentenbond en maak gezond en lekker eten in een handomdraai klaar!

Als je op zoek bent naar een gezondere manier om te koken, dan is een airfryer een geweldige optie. Met behulp van hete lucht circulatie kun je heerlijke gerechten bereiden zonder het gebruik van olie of vet. Maar welke airfryer is de beste? De consumentenbond heeft verschillende airfryers getest en beoordeeld op diverse criteria zoals gebruiksgemak, bakresultaat, energieverbruik en prijs-kwaliteitverhouding. In dit artikel zullen we de beste airfryers van 2021 volgens de consumentenbond bespreken.

Inhoudsopgave

Beste airfryer consumentenbond

De Philips Airfryer XXL HD9650/90 is volgens de consumentenbond de beste airfryer van 2021. Deze airfryer heeft een grote capaciteit van 1,4 kg en is daarmee geschikt voor het bereiden van maaltijden voor het hele gezin. Bovendien heeft deze airfryer een vermogen van 2225 watt, wat zorgt voor een snelle en gelijkmatige verwarming. Het apparaat is gemakkelijk te gebruiken en schoon te maken, en het bakresultaat is uitstekend. De Philips Airfryer XXL HD9650/90 is wel wat duurder dan andere airfryers, maar zijn prijs meer dan waard.

Beste koop airfryer consumentenbond

De Princess Digital Aerofryer XL 182020 is door de consumentenbond uitgeroepen tot beste koop airfryer van 2021. Deze airfryer is niet alleen betaalbaar, maar ook zeer gebruiksvriendelijk. Het apparaat heeft een capaciteit van 3,2 liter en is daarmee geschikt voor het bereiden van gerechten voor 3 tot 4 personen. De Princess Digital Aerofryer XL 182020 heeft bovendien een vermogen van 1500 watt en is daarmee snel opgewarmd. Het bakresultaat is goed en het apparaat is gemakkelijk schoon te maken.

Duurzame airfryer consumentenbond

De Inventum GF500HLD is volgens de consumentenbond de meest duurzame airfryer van 2021. Dit apparaat heeft een vermogen van 1500 watt en een capaciteit van 5 liter, wat ideaal is voor grotere gezinnen. De Inventum GF500HLD is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een lange levensduur. Bovendien heeft deze airfryer een automatische uitschakeling en een energiebesparende stand. Het bakresultaat is goed en het apparaat is gemakkelijk schoon te maken.

Grote airfryer consumentenbond

De Tefal Easy Fry Precision EY4018 is volgens de consumentenbond de beste grote airfryer van 2021. Dit apparaat heeft een capaciteit van 1,6 kg en is daarmee geschikt voor het bereiden van gerechten voor grote gezinnen. De Tefal Easy Fry Precision EY4018 heeft bovendien een vermogen van 2100 watt en is daarmee snel opgewarmd. Het apparaat is gemakkelijk te gebruiken en schoon te maken, en het bakresultaat is uitstekend.

Veelgestelde vragen over de beste airfryers van 2021

Wat is een airfryer?

Een airfryer is een keukenapparaat dat hete lucht circuleert om voedsel te bereiden. Het is een gezonde alternatief voor het frituren van voedsel omdat er geen olie of vet nodig is.

Zijn airfryers gezonder dan frituurpannen?

Ja, airfryers zijn gezonder dan frituurpannen omdat er geen olie of vet nodig is om voedsel te bereiden. Hierdoor is het aantal calorie├źn en vet veel lager.

Welke airfryer is de beste?

Volgens de consumentenbond is de Philips Airfryer XXL HD9650/90 de beste airfryer van 2021. Deze airfryer heeft een grote capaciteit en een uitstekend bakresultaat. De Princess Digital Aerofryer XL 182020 is uitgeroepen tot beste koop airfryer van 2021 vanwege zijn betaalbaarheid en gebruiksgemak.

Zijn airfryers duur in gebruik?

Nee, airfryers zijn niet duur in gebruik. Ze verbruiken minder energie dan een oven en er is geen olie of vet nodig om voedsel te bereiden.

Welke capaciteit moet ik kiezen?

De capaciteit van een airfryer hangt af van het aantal personen waarvoor je kookt. Een airfryer met een capaciteit van 1,2 kg is geschikt voor 2 tot 3 personen, terwijl een airfryer met een capaciteit van 3,2 kg geschikt is voor 3 tot 4 personen. Voor grotere gezinnen is een airfryer met een capaciteit van 5 kg aan te raden.

Conclusie

Als je op zoek bent naar een gezondere manier om te koken, dan is een airfryer een geweldige optie. De Philips Airfryer XXL HD9650/90 is volgens de consumentenbond de beste airfryer van 2021 vanwege zijn grote capaciteit, uitstekend bakresultaat en gebruiksgemak. Als je op zoek bent naar een betaalbare optie, dan is de Princess Digital Aerofryer XL 182020 een goede keuze. Of je nu op zoek bent naar een duurzame of grote airfryer, er is altijd een apparaat dat bij jouw behoeften past.

Geschreven Door

Ondertussen is onderzoeken en producten testen mijn hobby geworden. Een miskoop is snel gemaakt en verdiept zich daarom samen met mijn collega's in verschillende producten voor in en rondom het huis.